MALZEMELER
200 gr yarım yağlı kıyma
2 adet patlıcan
250 gr süzme yoğurt
1 adet yeşilbiber
7-8 dal maydanoz
100 gr tereyağı
1 çay kaşığı kırmızıbiber
HAZIRLANIŞI
Patlıcanları fırında közleyin. Kabuğunu soyun ve bıçakla ince ince kıyın. Yoğurtla karıştırıp, bir güvece yerleştirin ve ısıtın. Başka bir kapta kıyma, tuz ve karabiberi yoğurarak köfteyi hazırlayın ve kebap şişine takarak közde pişirin. Küçük küçük parçalara bölerek içine kırmızıbiber eklenmiş tereyağında biraz kavurun. Hazırladığınız bu eti, ısıtılmış güvecin üzerine yerleştirin. Maydanoz ve yeşilbiberle süsleyin.
21 Ekim 2008 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
tarif çok güzel benim canım arkadaşım seni buldum sonunda herhalde ben perizat umarım tanışmışsındır.görüşmek dileğiyle
Perizat numaram 0 212 863 40 71 beni mutlaka ara canım arkadaşım
Yorum Gönder